DragonBox Koulu ja Freeed yhteistyöhön

Freeed on opettajien yhteisö, josta löytää parhaat opettajien ideat ja oppimateriaalit. “DragonBox Koulu on innoissaan yhteistyöstään Freeed:n kanssa”,  sanoo DragonBox Finlandin toimitusjohtaja Pekka Peura.

DragonBox Koulu on uusi oppimateriaalisarja matematiikan opettamiseen ja oppimiseen. Sen pohjana toimii pedagoginen tutkimus sekä tiivis yhteistyö matematiikan opetuksen tutkijoiden ja opettajien välillä.

“Mielikuvitus, sadut ja tarinat, sekä toisessa universumissa seikkailevat monsterit ovat lapsille oppimisen alkuvoimaa. Myös matematiikan oppimisen. DragonBox Koulu on innoissaan yhteistyöstään Freeed:n kanssa. Tavoitteemme on herättää matematiikka eloon ja tehdä siitä merkityksellistä”, iloitsee DragonBox Finlandin toimitusjohtaja Pekka Peura.

Freeed, opettajien yhteisö, syntyi vuosi sitten halusta keskittyä opettajien työn tukemiseen. Opettajat tekevät mahtavaa työtä, liian usein valitettavan yksin. Freeed on maksuton paikka, jossa parhaat ideat ja materiaalit voivat levitä tehokkaasti opettajalta toisille, koulusta koululle ja kotimaasta ulkomaille. 

“Nykyään on haastavaa saada talteen ideoita, joita löytää verkosta, somesta tai muualta. On myös vaikea saada itse tuottamaansa sisältöä talteen niin, että seuraavana lukuvuonna löytäisi käyttämänsä ohjeen tai idean. Freeed voi toimia yhtenä ja jopa ainoana paikkana tälle sisällölle”, avaa luokanopettaja Lotta Halttunen Freeedin käyttöä. 

“Freeed on väylä löytää parhaat opettajien ideat ja oppimateriaalit. Yhteistyö DragonBox Koulun kanssa tarjoaa mahdollisuuden kertoa DragonBoxin tuotteista yhä laajemmalle opettajakunnalle”, sanoo Freeed-palvelun perustaja ja toimitusjohtaja Heikki Rusama

Tutustu Freeediin.
www.freeed.com/

Tutustu Dragonbox Kouluun.
www.dragonbox.fi


Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin